EN

Enola Holmesová - Případ růžového vějíře

Nancy Springerová


Čtvrtý napínavý případ mladší sestry Sherlocka Holmese
Náhodné setkání s lady Cecily zanechá v Enole zvláštní dojem. Proč se její přítelkyně chovala tak divně a podstrčila jí svůj růžový vějíř? Chtěla tím něco naznačit? Když Enola nalezne stopu, která její domněnku potvrdí, vrhne se ihned do pátrání. Brzy přijde na to, že je Cecily vězněna v sirotčinci, a dokonce ji chtějí přinutit k nedobrovolnému sňatku. Aby Enola budoucímu neštěstí zabránila, bude muset udělat ústupek – spojit své síly se slavným bratrem Sherlockem.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 4
Jazyk čeština
Původní název The Case Of The Peculiar Pink Fan
Původní jazyk angličtina
Počet stran 168
EAN 9788025362464
Datum vydání 04.05.2023
Věk od 11
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,328
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Náhodné setkání s lady Cecily zanechá v Enole zvláštní dojem. Proč se její přítelkyně chovala tak divně a podstrčila jí svůj růžový vějíř? Chtěla tím něco naznačit? Když nalezne stopu, která její domněnku potvrdí, vrhne se ihned do pátrání. Brzy přijde na to, že je Cecily proti své vůli vězněna v sirotčinci, a dokonce pro ni chystají domluvený sňatek. Aby Enola budoucímu neštěstí zabránila, bude muset udělat ústupek – spojit své síly se slavným bratrem Sherlockem. Vypadá to, že bez jeho pomoci to tentokrát nepůjde.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Enola Holmesová"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Nancy Springerová

Nancy Springerová

Přes padesát publikovaných knih vydobylo Nancy Springer nepřehlédnutelné postavení mezi americkými autorkami žánru fantasy. Pro její holmesovskou vášeň bylo rozhodující její setkání se souborným vydáním příběhů velkého detektiva. Celoživotní zaujetí géniem z Baker Street korunovala v příbězích Sherlockovy sestry Enoly, jejíž pátrání nápaditě rozvíjí tradici detektivních příběhů. Springer vyučuje tvůrčí psaní na York College v Penyslvánii, kde také žije a píše. Její prózy obdržely mimo jiné cenu Edgara Allana Poea a dočkaly se i nominací na ceny Nebula a Hugo.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM