EN

Krvavé tajemství

Rachel Amphlett


Brutální vražda v elitářské rodině. Třetí případ Kay Hunterové.
Večírek na zahradě kentského zámečku se nečekaně zvrtne, když je objevena mrtvola šestnáctileté Sophie, na jejíž počest se slavnost konala. Přestože se nejdřív zdá, že policie jde na jistotu, podezřelých je nakonec mnohem víc. Aby Kay Hunterová zjistila, kdo za vraždou stojí, musí odhalit temná tajemství exkluzivní komunity, do níž Sophie patřila. Kay navíc stále pátrá po vlastních nepřátelích, a když učiní šokující objev, má pocit, že její život už nikdy nebude stejný.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název One to Watch
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jitka Šišáková
Počet stran 320
EAN 9788076626225
Datum vydání 11.03.2024
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství KNIHA ZLÍN
Hmotnost 0,432
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Večírek na zahradě kentského zámečku se nečekaně zvrtne, když je objevena mrtvola šestnáctileté Sophie, na jejíž počest se slavnost konala. Kay Hunterová a její kolegové jsou brutální vraždou šokováni. Na začátku vyšetřování se zdá, že vrah bude brzy čelit spravedlnosti, ale nakonec se ukáže, že podezřelých je mnohem víc. Jak je možné, že tolik lidí mohlo mít motiv k vraždě mladé nevinné dívky? Aby Kay zjistila, kdo za vraždou stojí, musí odhalit temná tajemství exkluzivní komunity, do níž Sophie patřila. A to nebude snadné. Kay navíc stále pátrá po vlastních nepřátelích, a když učiní šokující objev, má pocit, že její život už nikdy nebude stejný.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Kay Hunterová"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Rachel Amphlett

Rachel Amphlett

Než se bestsellerová autorka krimi Rachel Amphlett vydala na spisovatelskou dráhu, hrála na kytaru, pracovala jako komparzistka v televizi a u filmu, moderátorka v rádiu a producentka na volné noze pro BBC. Byla také redakční asistentkou v knižním nakladatelství. Teď však místo trsátka třímá v ruce pero a píše krimi a špionážní romány, protože právě na těch vyrůstala. Její série s Kay Hunterovou se odehrává v Kentu a vystupuje v ní úzce semknutá parta detektivů. Kromě sérií píše také samostatné krimiromány a psychologické thrillery. Rachel ráda cestuje a má britské a australské občanství.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM