EN

Dominik lže!

Patrik Madle


Farář, voják, slavná zpěvačka, několik vražd a jeden hrdina. Dominik odhaluje tajnosti francouzského městečka šedesátých let.
Tajemný smějící se voják, soused, který ukrývá válečné tajemství a rybník na konci města, ve kterém se neustále topí lidé. To je zapadlé francouzské městečko šedesátých let. A Dominik nelže, jen vidí svět jinak než ostatní. Ve svých zážitcích balancuje mezi dětským světem a světem dospělých. Nemá otce a mezi místními si hledá své vlastní hrdiny, jenže postupně každý odkrývá svou pravou, nehrdinskou tvář. Vše se navíc zkomplikuje podivnými vraždami místních obyvatel, jejichž vrahy zná jen on sám.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 192
EAN 9788076509528
Datum vydání 27.03.2023
Věk od 12
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,355
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Tajemný smějící se voják, soused, který ve skříni ukrývá válečné tajemství, slavná zpěvačka doprovázející Dominika v jeho snech a rybník na konci města, ve kterém se neustále topí lidé. To je zapadlé francouzské městečko šedesátých let. A Dominik nelže, jen vidí svět jinak než ostatní. Ve svých zážitcích balancuje mezi dětským světem a světem dospělých. Nemá otce a mezi místními si hledá své vlastní hrdiny, jenže postupně každý odkrývá svou pravou, nehrdinskou tvář, a tak přestává v hrdiny věřit. Vše se navíc zkomplikuje podivnými vraždami místních obyvatel, jejichž vrahy zná jen on sám.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM