EN

Ragnarök 1: Vlk Fenri

Odin Helgheim


První díl epické komiksové ságy plné vikingů a monster
Vikingský chlapec Ubbe má všechno, co k životu potřebuje. Milující matku, nadaného bratra, který mu ukazuje cestu, i skvělou partu přátel. Tahle idyla však skončí, když se jeho vesnicí prožene zlověstné zjevení. Ubbe musí urychleně dospět, protože mír své vesnici i celému světu může přinést jedině on a mladá šamanka Thyra. Divoké dobrodružství začíná, svět potetovaných vikingských bojovníků vydává svá tajemství – a vy musíte být u toho!

Detailní informace

Ilustrátor Odin Helgheim
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Ragnarök. Bok 1 Fenrisulven
Původní jazyk norština
Řada Ragnarök
Překladatel Jitka Jindřišková
Počet stran 144
EAN 9788074075438
Datum vydání 16.02.2023
Věk od 10
Formát 170x240 mm
Nakladatelství Garamond
Hmotnost 0,552
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

První díl ságy o boji mladého vikinga s mocnými silami

Ubba si žije radostně a spokojeně. Má milující matku, nadaného staršího bratra, ke kterému obdivně vzhlíží, i dobré přátele. Jak dlouho ale tato idyla vydrží?

Příběh začíná ve vesničce, kde si mladý Ubba užívá venkovského života. Jeho bratr Höd je zručný stavitel lodí, za matku má náruživou bojovnici Gunnhild se zrzavými vlasy. Celá vesnice se schází, aby přivítala jeho mlčenlivého a nezlomného otce Herjana, který se právě vrátil z dobyvačné výpravy. Za hradbami ale číhá tajemná hrozba a brzy tragicky obrátí jejich život naruby. Jen Ubba s pomocí mladé vědmy Thyry může své vesnici i zbytku světa vrátit mír.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Ragnarök"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Odin Helgheim

Odin Helgheim

Helgheim Odin (nar. 1996) pochází ze Sandefjordu, ale vyrůstal také ve Spojených státech. Tam se začal vášnivě zajímat o komiksy, které sám také začal kreslit. Jeho účet na Instagramu @studio_odin má přes 200 000 sledujících. Na něm se snaží inspirovat i ostatní, aby vzali do ruky tužku a tvořili vlastní komiksy. Ragnarok – Vlk Fenri je jeho první knihou a zároveň prvním dílem dobrodružné řady.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM