EN

Pracovní sešit předškoláka

Ivana Novotná


Do školy s úsměvem
Pracovní sešit předškoláka je věnován všem dětem, které se připravují ke vstupu do školy, jejich rodičům a učitelkám mateřských škol. Rozmanitá cvičení dítěti pomohou zvládnout základy čtení, psaní a počítání. Díky tomu pro něj bude start ve škole jednodušší. Předpokladem při plnění jednotlivých úkolů je vzbudit přirozený zájem dítěte, spolupracovat s ním a respektovat jeho individuální schopnosti.

Detailní informace

Ilustrátor Miroslav Růžek
Jazyk čeština
Počet stran 48
EAN 9788026618409
Datum vydání 08.12.2022
Věk od 4
Formát 210x297 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,22
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá 2 skobkami (sešitová)

Pracovní sešit předškoláka je věnován všem dětem, které se připravují ke vstupu do školy, jejich rodičům a učitelkám mateřských škol.

Nástup dítěte do školy je velmi důležitým mezníkem v jeho životě a pracovní sešit, který právě držíte v rukou, může dítěti poskytnout první ucelené základy pro jeho další učení a vzdělávání. Obsahuje soubor cvičení, která jsou zaměřena k rozvoji schopností a dovedností, které dítě potřebuje k úspěšnému a radostnému nástupu do školy, a uspokojí touhu a snahu dítěte hledat a nalézat. Rozmanitá cvičení dítěti pomohou zvládnout základy čtení, psaní a počítání. Díky tomu pro něj bude start ve škole jednodušší.

Předpokladem při plnění jednotlivých úkolů je vzbudit přirozený zájem dítěte, spolupracovat s ním a respektovat jeho individuální schopnosti. K práci bude dítě potřebovat tužku, pastelky a láskyplnou a trpělivou pomoc vás, dospělých. Uvidíte, kolik radosti a spokojenosti přinese dítěti každý dobře vyřešený úkol!

Autorka

Další tituly z řady "Pracovní sešit předškoláka"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM