EN

Nordic Home podle KajaStef

Bydlení inspirované severským designem

Klára Davidová


Skandinávské bydlení v Česku aneb láska k severskému designu podle Kajastef
Jednoduchost, minimalismus a stylovost v konceptu hygge. To je skandinávské bydlení! Interiérová stylistka Klára Davidová známá jako @kajastef vám poradí, jak si zařídit bydlení v duchu skandinávských principů, přírodních barev a designových ikon. Ukáže vám, jak na organické propojení jednotlivých částí domova pomocí materiálů a struktur, jak vytvořit oku lahodící styling nebo jak vybrat správné dekorace. S touto úchvatnou publikací prostoupí váš domov severská atmosféra od jara až do zimy.

Detailní informace

Ilustrátor Klára Davidová
Jazyk čeština
Počet stran 208
EAN 9788076834989
Datum vydání 18.04.2024
Věk od 12
Formát 210x270 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,639
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Jednoduchost, minimalismus a stylovost v konceptu hygge. To je skandinávské bydlení! Interiérová stylistka Klára Davidová známá jako @kajastef vám poradí, jak si zařídit bydlení v duchu skandinávských principů, přírodních barev a designových ikon. Ukáže vám, jak na organické propojení jednotlivých částí domova pomocí materiálů a struktur, jak vytvořit oku lahodící styling nebo jak vybrat správné dekorace na Vánoce či Velikonoce. S touto úchvatnou publikací prostoupí váš domov severská atmosféra od jara až do zimy, a vy se tak budete cítit skutečně jako doma! Tak se nechte inspirovat řadou tipů a praktických tr

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Klára Davidová

Klára Davidová

Klára Davidová je česká designérka, fotografka, grafička a influencerka, kterou svět sociálních médií zná jako @kajastef – na Instagramu ji sleduje přes 250 000 lidí z celého světa. Její účet, kde sdílí fotografie svého bydlení ve skandinávském stylu, tipy na dekorování a zařízení domácnosti, patří k těm největším se zaměřením na interiérový design v naší zemi. Klára vystudovala marketing a management na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně a její působení na poli interiérového designu začalo v lednu 2015, kdy si s manželem pořídili nový dům. Severský minimalismus ji svou jednoduchostí a strohostí natolik pohltil, že mu realizaci vlastního domova zcela podřídila. Dnes se návrhům interiérů ve skandinávském stylu věnuje naplno, pracuje taky jako grafička a fotografka a každoročně vydává kolekci minimalistických kalendářů, z jejichž výtěžku přispívá české nadaci Dobrý anděl.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM