Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec
Pomalý hrnec se stal miláčkem českých domovů – šetří čas, peníze i energii a pokrmy, které v něm zpr...
Jednoduché a rychlé recepty na jídla z mořských ryb, inspirované chutěmi z celého světa a okořeněné krátkými příběhy z rybaření v Norsku.
Kuchařka z rybářské chaty nabízí recepty na rychlou a snadnou přípravu mořských ryb a plodů moře. Recepty jsou tak jednoduché, že většinu z nich zvládnete uvařit na dvouvařiči. Kniha potěší kulináře, kteří by rádi zařadili ryby do jídelníčku častěji, ale také rybáře, kteří si v chatkách u moře chtějí uvařit svůj čerstvý úlovek – chutně, rychle, jednoduše. Recepty jsou doplněné fotografiemi a kořeněné krátkými příběhy z rybaření v Norsku. Dozvíte se například, která ryba bručí, co je rybí perla a jak zákeřná je oliheň.
Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé
Přihlásit