EN

Strážkyně draků

Liz Flanaganová


Ilustrovaný příběh plný tajemství, kouzel a draků
Když začne válka ohrožovat její milované rodné město, musí Rowan se svou maminkou uprchnout do Temného lesa, kde se poprvé v životě setkává se svým dědečkem a jeho bílým vlkem Artem. Ve chvíli, kdy Rowan zachrání dračí mládě před pytláky, začíná postupně odhalovat tajemství své vlastní identity. Je možné, že je opravdu strážkyní kouzelných tvorů, stejně jako její dědeček?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Joe Todd-Stanton
Jazyk čeština
Původní název Wildsmith: Into the Dark Forest
Původní jazyk angličtina
Překladatel Lenka Štěpáníková
Počet stran 176
EAN 9788026450597
Datum vydání 20.11.2023
Věk od 7
Formát 130x200 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,314
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Když začne válka ohrožovat její milované rodné město, musí Rowan se svou maminkou uprchnout do Temného lesa, kde se poprvé v životě setkává se svým dědečkem a jeho bílým vlkem Artem. Rowan se sice strašně stýská po tatínkovi, ale i tak si rychle najde nové přátele, mezi které patří i tři mocné čarodějky.

Ve chvíli, kdy Rowan zachrání dračí mládě před pytláky, začíná postupně odhalovat tajemství své vlastní identity. Je možné, že je opravdu strážkyní kouzelných tvorů, stejně jako její dědeček?

Zanedlouho je Rowan nucena starat se o celé menší dračí hejno, a letní dny tak vesele ubíhají. Ovšem jenom do okamžiku, kdy se tvorové žijící v Temném lese ocitnou v ohrožení. Tehdy musí Rowan s dědečkem spojit síly a povolat na pomoc všechny své přátele, aby hrozící nebezpečí společně odvrátili.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM