EN

Skutečné zločiny v Praze a okolí

Ivana Žáková, Vilém Žák


Děsivá procházka hlavním městem… zločinu!
Největší město republiky přitahuje největší počet zločinců. Poznejte ty nejhorší z nich! Z brutálních vražd a drastických zločinů z Prahy a jejího okolí vám bude tuhnout krev v žilách. Nepřikrášlené vyprávění o případech z moderní doby vám představí zabijáky z organizovaných gangů, sadistického kanibala, vraždy žen v jejich domácím prostředí a ještě mnohem víc. Ujistěte se, že jste zamkli na dva západy, seberte odvahu a ponořte se do mrazivých události, které otřásly hlavním městem České republiky.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr non-fiction
Jazyk čeština
Počet stran 280
EAN 9788026448860
Datum vydání 21.09.2023
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,533
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Děsivá procházka hlavním městem… zločinu!

Největší město republiky přitahuje největší počet zločinců. Poznejte ty nejhorší z nich! Z brutálních vražd a drastických zločinů z Prahy a jejího okolí vám bude tuhnout krev v žilách. Nepřikrášlené vyprávění o případech z moderní doby vám představí sériového vraha taxikářů, sadistického kanibala, nelítostné zabijáky z organizovaných gangů a ještě mnohem víc. Ujistěte se, že jste zamkli na dva západy, seberte odvahu a ponořte se do mrazivých událostí, které otřásly hlavním městem České republiky.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Eva Francová
Vydejte se do Pražských ulic tak, jak je neznáte a připravte se, že prožijete nejednu noční můru. Autoři nám přiblíží zločince, kteří nemají obdoby. Brutální vrahy, organizované gangy, podvodníky i násilníky. Dobře zamkněte a pusťte se do čtení. True crime příběhy jsou velice oblíbené, sama je mám moc ráda, proto jsem neváhala a pustila se i do jejich české verze. Autoři nám tu přiblíží případy starší, např. z devadesátých let, ale najdete tu i spoustu, které se odehrály relativně nedávno. Tím, že se zločiny odehrávají v naší republice, přijde mi to o to horší a více mě to dokáže zasáhnout. Čtení před spaním rozhodně nebyl dobrý nápad, neboť jsem zbystřila při každém neobvyklém zvuku. Pokaždé, když čtu podobné knihy, nepřestávám žasnout, čeho všeho jsou lidé schopni. Při představě, že se třeba denně potkávám s někým, kdo přemýšlí podobně jako zločinci v knize, tak je mi z toho opravdu úzko. Knihu doprovázejí ilustrace i fotografie vrahů a násilníků a vůbec mi nedělalo dobře se jim dívat do očí. Navíc, pokud jste slabší povahy, připravte se, že je v knize hodně krve a kolikrát hodně detailně popsané brutální násilí. Po dočtení mám pocit, že bych si měla teď přečíst něco milého (ideálně pohádku 😊), ale zároveň mám pocit, že bych si klidně ještě pár otřesných případů přečetla :-D Pro všechny milovníky true crime velké doporučení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ivana Žáková

Ivana Žáková

Ivana Zelinová se narodila a působí na severu Moravy, přímo v rázovitém ostravsko-karvinském regionu. Od svých osmnácti let je novinářkou, dlouhé roky působila v prestižním českém deníku a jako redaktorka pracovala i pro multižánrové časopisy. Je autorkou projektu Skutečné zločiny – ve stejnojmenných magazínech již více než 10 let předkládá čtenářům zločiny, které otřásly Českou republikou. Případy plné emocí, mnohdy s těžko uvěřitelnými motivy. Šokující příběhy, které vyprávějí sami zločinci nebo jejich oběti. Kromě práce v médiích je tvůrkyní projektu neziskové organizace Tábory v Beskydech, specializující se na zážitkové pobyty pro děti, rodiny i seniory, a je zakladatelkou Školičky na farmě, která je zcela ojedinělým předškolním zařízením svého druhu v městských podmínkách.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM