EN

Únikovka - Minecraft 2

Kolektiv


Vytvořte si vlastní únikovou místnost ve stylu Minecraftu!
Vyřešte všechny záhady do 45 minut a zachraňte vesnici! Úniková hra pro 2-5 hráčů a jednoho průvodce hrou vás vtáhne do děje jako byste byli přímo v Minecraftu. Dospělí vesničané odjeli na výpravu. Zůstali jste tu jen vy, děti! Už žádná pravidla. Můžete jíst, kdy a co chcete, nemáte žádnou večerku... Jenže za vesnicí se houfují zlí mobové! Dokážete odrazit útok zombií, kostlivců a slizounů a ochránit svou vesnici před zkázou? Vyřešte všechny hádanky a připravte se na velkou bitvu!

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Escape Box - Minecraft
Původní jazyk francouzština
Řada Minecraft
Překladatel Roman Bureš
Počet stran 32
EAN 8594050436244
Datum vydání 04.12.2023
Věk od 10
Formát 125x170 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Edice Únikovka
Hmotnost 0,297
Typ jiný
Vazba brožovaná lepená

Vytvořte si únikovou místnost ve stylu Minecraftu u vás doma! Vyřešte všechny záhady do 45 minut a zachraňte vesnici! Úniková hra pro 2-5 hráčů a jednoho průvodce hrou vás vtáhne do děje jako byste byli přímo v Minecraftu.

Dospělí vesničané odjeli na výpravu. Zůstali jste tu jen vy, děti! Už žádná pravidla. Můžete jíst, kdy a co chcete, nemáte žádnou večerku... Jenže za vesnicí se houfují zlí mobové! Dokážete odrazit útok zombií, kostlivců a slizounů a ochránit svou vesnici před zkázou? Vyřešte všechny hádanky a připravte se na velkou bitvu!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Minecraft"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM