EN

Čteme s obrázky – Veselé pohádky pro malé dobrodruhy

Dagmar Medzvecová


Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!
Vydej se s vláčkem Rychlíkem na výlet do Neznáma, s kouzelnou raketou na Mars nebo v ponorce do hlubin oceánu. Během pohádkového dobrodružství zjistíš, proč musí astronauti nosit skafandr, jak funguje ponorka… a řadu dalších zajímavostí o světě kolem nás! Zapojte vašeho předškoláka a nechte ho „číst“ pomocí obrázků. Naučí se sledovat text a seznámí se s velkými písmeny abecedy. Kniha je vhodná také pro prvňáčky, kteří se učí číst genetickou metodou.

Detailní informace

Žánr pohádka
Ilustrátor Dagmar Medzvecová
Jazyk čeština
Počet stran 56
EAN 9788025368503
Datum vydání 08.08.2024
Věk od 4
Formát 205x288 mm
Nakladatelství Fragment
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vydej se s vláčkem Rychlíkem na výlet do Neznáma, s kouzelnou raketou na planetu Mars nebo v ponorce do hlubin oceánu. Během pohádkového dobrodružství zjistíš, která planeta Sluneční soustavy je největší, proč musí astronauti nosit skafandr, jak funguje ponorka… a řadu dalších zajímavostí o úžasném světě kolem nás!

Zapojte vašeho předškoláka a nechte ho „číst“ pomocí obrázků. Naučí se sledovat text a seznámí se s velkými písmeny abecedy. Kniha je vhodná také pro prvňáčky, kteří se učí číst genetickou metodou.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Dagmar Medzvecová

Dagmar Medzvecová

Ilustrátorka, kreslířka, spisovatelka a máma dvou holčiček Dagmar Medzvecová svou tvorbu věnuje především dětem. Nechává štětce, pastelky a grafické pero vytvářet fantaskní světy plné pohádkových postav, lesních víl, skřítků, zvířat a přírody.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM