EN

Chcete porodit s respektem?

Blanka Holzäpfelová, Petra Langová


V novátorské knize o českém porodnictví budete svědky různých okamžiků zrození. Jak vypadá praxe v českém porodnictví za posledních 15 let? Reálné příběhy a relevantní data najdete právě zde.
Většina porodních příběhu začíná slovy: „Kdybych tehdy věděla…“ Jak tedy vypadá respektující porod? Je separace skutečně tak škodlivá, jak se o ní mluví? Mají lékařské zásahy své opodstatnění? Kniha přináší příběhy z českých porodnic, které vyplývají z více než dvanáctileté praxe Petry Langové, jež se problematikou českého porodnictví aktivně zabývá. Poskytuje ucelený přehled o současném stavu porodnictví v Čechách a pomáhá ženám vrátit jejich důstojnost a vládu nad schopností rodit děti.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 512
EAN 9788076912410
Datum vydání 19.09.2024
Věk od 18
Formát 160x230 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,869
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Ať narazíte na jakýkoliv porodní příběh, většinou se opakuje to samé: „Kdybych tehdy věděla...“ Jak tedy skutečně vypadá respektující porod? Existuje na to nějaký mustr? Je separace skutečně tak škodlivá, jak se o ní mluví? Mají lékařské zásahy své opodstatnění, nebo můžou být i nadbytečné? Desítky příběhů z českých porodnic, které vyplývají z více než dvanáctileté praxe Petry Langové, jež se problematikou českého porodnictví aktivně zabývá. Kniha poskytuje ucelený přehled o současném stavu českého porodnictví a pomáhá ženám vrátit jejich důstojnost a vládu nad schopností rodit děti.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM