EN

Bratrstvo - Kniha čtvrtá - Otroci ze Sokora

John Flanagan


Nové dobrodružství začíná!
Nové dobrodružství začíná pověřením Hala a posádky jeho Volavky, aby sloužili coby námořní hlídka ve vodách spřáteleného Araluenu. Hal, Stig, Thorn a ostatní Volavky vyplouvají na moře s nečekanou novou členkou posádky na palubě.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Brotherband 4. Slaves of Socorro
Původní jazyk angličtina
Řada Bratrstvo
Překladatel Milan Pohl
Počet stran 448
EAN 9788025255919
Datum vydání 26.06.2023
Věk od 12
Formát 127x198 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,536
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Nové dobrodružství začíná pověřením Hala a posádky jeho Volavky, aby sloužili coby námořní hlídka ve vodách spřáteleného Araluenu. Hal, Stig, Thorn a ostatní Volavky vyplouvají na moře s nečekanou novou členkou posádky na palubě. Nepřítel z minulosti se však vrací a Volavky musejí podniknout nebezpečnou cestu do Sokora, aby zachránily skupinu zajatých Araluenců před otroctvím. A přestože mohou tentokrát počítat s neocenitelnou pomocí araluenského hraničáře, není vůbec jisté, jak se jim podaří těžký úkol zvládnout.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Bratrstvo"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
John Flanagan

John Flanagan

John Flanagan se proslavil dobrodružnými romány ze sérií Hraničářův učeň a Bratrstvo. Jeho knihy vycházejí ve více než stovce zemí, pravidelně se objevují v žebříčku bestsellerů podle New York Times a získaly řadu nominací a cen za literaturu pro děti a mládež. John, bývalý scenárista televizních seriálů a reklam, žije se svou ženou na přímořském předměstí australského Sydney.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM