EN

Ola a svět plný kouzel

Gesa Schwartzová


Kouzelné bytosti z čarosvěta potřebují pomoc!
Tančící sníh – tak podle Oly voní magie. Ale ona kouzelné bytosti také vidí! Je totiž Vědunka. Ola ví, že existují – víly, vodní démoni nebo lovci snů. Ale normální jí to nepřipadá. Vždyť které desetileté děvče zakopne cestou domů o spícího trolla, nebo je pronásledováno šeříkovým skřítkem? Skřítek Kazimír naléhavě potřebuje Olinu pomoc a láká dívku na nebezpečnou výpravu do čarosvěta. A tak putování do světa plného zázraků začíná…

Detailní informace

Ilustrátor Bente Schlicková
Jazyk čeština
Původní název Ella Löwenstein - Eine Welt voller Wunder
Původní jazyk němčina
Překladatel Barbora Krupičková
Počet stran 144
EAN 9788026453536
Datum vydání 30.09.2024
Věk od 7
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Tančící sníh – tak podle Oly voní magie. Ale ona kouzelné bytosti také vidí! Je totiž Vědunka. A tvorové čarosvěta potřebují její pomoc… Ola ví, že existují – víly, vodní démoni nebo lovci snů. Ale normální jí to nepřipadá. Vždyť které desetileté děvče zakopne cestou domů o spícího trolla, nebo je pronásledováno šeříkovým skřítkem?

A vřesový skřítek Kazimír se ukáže jako obzvláště zarputilý. Naléhavě potřebuje Olinu pomoc a láká dívku na nebezpečnou výpravu do čarosvěta. Ola začíná neuvěřitelné putování do světa plného zázraků, na jehož konci je jasné, že všechno teprve začíná!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM