EN

Pozdrav z Itálie

Jules Wake


Letní romance od autorky, kterou znáte jako Julii Caplinovou. Laurie zdědila ferrari… pod podmínkou, že s ním procestuje Evropu!
Laurie je přesvědčená o tom, že je šťastná – má spolehlivého přítele a vysněnou práci v knihovně. To se ovšem změní, když po výstředním strýčkovi zdědí staré ferrari pod podmínkou, že se v něm musí vydat do Itálie spolu s protivným průvodcem. Cameron tím taky není zrovna nadšený, má však své důvody, aby s Laurie jet. Ani jeden z nich netuší, že strýček si pro ně přichystal pár překvapení… Na tuto cestu nikdy nezapomenou!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název From Italy with Love
Původní jazyk angličtina
Řada S láskou
Překladatel Lucie Libovická
Počet stran 408
EAN 9788026725305
Datum vydání 14.09.2023
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,405
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

První díl série S láskou… od Jules Wake, kterou čtenářky znají také pod pseudonymem Julie Caplinová. Královna romantických příběhů vypráví o cestě vedoucí do prosluněné Itálie… a taky přímo do srdce.

Laurie je přesvědčená o tom, že je šťastná – má spolehlivého přítele a vysněnou práci v knihovně. To se ovšem změní, když po výstředním strýčkovi zdědí staré ferrari pod podmínkou, že se v něm musí vydat do Itálie spolu s protivným průvodcem. Cameron tím taky není zrovna nadšený, má však své důvody, aby s jel. Ani jeden z nich netuší, že strýček si pro ně přichystal pár překvapení… Na tuto cestu nikdy nezapomenou!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "S láskou"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jules Wake

Jules Wake

Než se rodačka z Yorkshiru stala spisovatelkou, pracovala ve světě PR pro mnoho známých značek. Díky této zkušenosti měla možnost zdokonalit své spisovatelské dovednosti a také poznat mnoho evropských měst, která se objevují v její literární tvorbě. Jules Wake snila o dráze spisovatelky už od svých deseti let. V roce 2014 debutovala knihou Talk to Me. Její druhý román Pozdrav z Itálie se stal bestsellerem. Kniha je obsahově volně propojená s dalšími příběhy S láskou z Paříže a S láskou z Říma. Vánoční atmosféru autorka zachycuje v románech S láskou z Londýna a Notting Hill pod sněhem. Příběhy Jules Wake se odehrávají v kulisách atraktivních destinací stejně jako oblíbená série Romantické útěky (Cukrárna v Paříži, Hrad ve Skotsku), kterou autorka napsala pod jménem Julie Caplinová.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM