EN

S láskou z Říma

Jules Wake


Všechny cesty vedou... k tobě
Lisa se do Říma vydává pátrat po otci, kterého si pamatuje jen z dětství. Will v Itálii plánuje čerpat inspiraci pro novou restauraci. Náhoda? Jak se to vezme... Ve sluncem rozpálených uličkách věčného města to mezi bývalými partnery začne nebezpečně jiskřit. Ale každý z nich má přece v Římě jiné plány a Lisa nestojí o další zklamání. Všude je přece spousta památek, skvělého jídla... A na každém kroku Will. Zaslouží si zpackaná láska druhou šanci?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název From Rome With Love
Původní jazyk angličtina
Řada S láskou
Překladatel Adam Chromý
Počet stran 328
EAN 9788026722786
Datum vydání 26.05.2022
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,373
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Kniha plná lásky a Itálie od královny romantických příběhů

Když se Lisa rozhodne vydat po stopách rodinného tajemství do Říma, netuší, že stejnou destinaci si vybral i Will, kterého nemůže vystát. Po nevydařeném románku si totiž jeden druhého vzájemně dobírají a snaží se na společné chvilky zapomenout. Jenomže všechny cesty přece vedou do Říma. Zatímco Lisa se snaží najít otce, který ji v dětství opustil a přerušil s ní kontakt, Will poznává místní gastronomii, aby kouzlo italské kuchyně přenesl do restaurace, kterou se chystá otevřít v rodné Británii.

V Itálii to mezi nimi začne znovu jiskřit a Lisa se marně brání svým emocím. Nechtěla by totiž podruhé zažít stejné zklamání. Will je ovšem neodolatelný, samou ochotou se může přetrhnout, a navíc se vyzná v jídle. Řím přece není jen o památkách, espressu a pizze. Věčné město svádí k lásce. I k té, která už jednou nevyšla a do cesty se jí staví jedna překážka za druhou.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "S láskou"

Hodnocení čtenářů

Alena Kolaříková
Osvědčená kombinace mé oblíbené autorky. Cestování, jídlo, romantika. Krásný chlap, skvělá žena. Nejdříve to nesedí a skřípe, pak to zajiskří, pak se něco pokazí a happy end to jistí. Přesně víte co máte čekat, ale to je na knihách Jules Wake aka Julie Caplin to krásné. Oddechovka, po které vždycky ráda sáhnu. Mezi Willem a Lisou kdysi cosi bylo, ale nějak se to pokazilo. Protože on je komplikovaný jako všichni muži v knihách této autorky. Ale když spolu prožijí pár dní plných skvělého jídla, pití a cestování v Římě, tak najednou všechno dává smysl a budou spolu žít šťastně až na věky. Tohle není spoiler. Takhle knihy mé oblíbené autorky končí vždycky. A já jsem za to ráda. Protože svět potřebuje dobré konce a zamilované dvojice. Jediné, co bych této knížce vytkla a proč nedávám plný počet hvězd, je překlad, který podle mě není místy dobrý...

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jules Wake

Jules Wake

Než se rodačka z Yorkshiru stala spisovatelkou, pracovala ve světě PR pro mnoho známých značek. Díky této zkušenosti měla možnost zdokonalit své spisovatelské dovednosti a také poznat mnoho evropských měst, která se objevují v její literární tvorbě. Jules Wake snila o dráze spisovatelky už od svých deseti let. V roce 2014 debutovala knihou Talk to Me. Její druhý román Pozdrav z Itálie se stal bestsellerem. Kniha je obsahově volně propojená s dalšími příběhy S láskou z Paříže a S láskou z Říma. Vánoční atmosféru autorka zachycuje v románech S láskou z Londýna a Notting Hill pod sněhem. Příběhy Jules Wake se odehrávají v kulisách atraktivních destinací stejně jako oblíbená série Romantické útěky (Cukrárna v Paříži, Hrad ve Skotsku), kterou autorka napsala pod jménem Julie Caplinová.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM