EN

Nebezpečné sny

Amanda Quick


Vydejte se do nebezpečných vod!
Maggie Lodgeová si najme soukromé očko Sama Sage, aby pomohl vypátrat osobu, která vydírá její zaměstnavatelku. Oba tvoří dost nesourodý pár, ale postupně to mezi nimi začíná jiskřit. Tajemství z minulosti vyplouvají na povrch a Maggie a Sam se ocitnou v cestě nemilosrdnému vrahovi, který se nezastaví před ničím, aby dosáhl své pomsty.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 6
Jazyk čeština
Původní název When She Dreams
Původní jazyk angličtina
Řada Burning Cove
Překladatel Daniela Čermáková
Počet stran 312
EAN 9788026921387
Datum vydání 12.10.2023
Věk od 18
Formát 125x200 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,379
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Vítejte zpátky v Burning Cove v Kalifornii, v okouzlujícím přímořském středisku, které navštěvují hollywoodské hvězdy, gangsteři, špioni a mnoho dalších, kteří v tomto tajemném městečku naleznou víc, než očekávali.

Maggie Lodgeová, asistentka samotářské sloupkařky známé svým čtenářům jen jako Drahá teta Cornelia, si najme soukromé očko Sama Sage, aby pomohl vypátrat osobu, která vydírá její zaměstnavatelku. Maggie a Sam jsou dosti nesourodý pár. Podle Sama je Maggie lehkomyslná a věci se jí vymykají z rukou. Takhle si klientku nepředstavoval, ale nemůže si vybírat. Na druhé straně Maggie je přesvědčená, že Sam zoufale potřebuje vedení a dobré rady. Přičemž se nezdráhá mu obojí poskytnout.

Navzdory verbálnímu ohňostroji je to k sobě přitahuje, ale oba jsou přesvědčení, že poddat se vášni by byla chyba. Přece jen mají oba spoustu tajemství. Sama pronásleduje jeho minulost, manželství zničené zradou a násilím. Maggie sužují nepříjemně intenzivní a živé sny – sny, které občas dokáže ovládat. Existují tací, kteří by ji rádi využili ke svým pokusům a k vlastním účelům, zatímco jiní se domnívají, že by měla skončit v blázinci.

Když pár zjistí, že si někdo hraje na Tetu Cornelii na konferenci o paranormálním snění, a přitom zemře jedna žena, zaplétají se do nebezpečné sítě vydírání a vraždy. Tajemství z minulosti vyplouvají na povrch a Maggie a Sam se ocitnou v cestě nemilosrdnému vrahovi, který se nezastaví před ničím, aby dosáhl své pomsty.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Amanda Quick

Amanda Quick

Amanda Quick – Jayne Ann Castle Krentz – se narodila v roce 1948 v Kalifornii, vystudovala historii na univerzitě v Santa Cruz a magisterský titul z oboru knihovnictví získala v San Jose. Tam potkala svého budoucího manžela, inženýra Franka Krentze. Než začala psát své první romance, pracovala v univerzitní knihovně. Později se Krentzovi přestěhovali do Seattlu, kde žijí dodnes. Autorka, již dlouho považovaná za jednu z prvních dam romantické literatury, používala až sedm pseudonymů, v současné době se omezuje na tři – pod svým jménem Jayne Ann Krentz píše romány ze současnosti, romány odehrávající se v budoucnosti podepisuje svým dívčím jménem Jayne Castle, ale mezi čtenáři jsou nejoblíbenější její historizující romány uváděné pod pseudonymem Amanda Quick. Její příběhy, obvykle obsahující tajemnou zápletku, se prodávají více než skvěle – celkový náklad jejích knížek už překročil magickou hranici 35 milionů výtisků. Autorka zastává názor, že romantické příběhy tvoří v literatuře podmanivý, a proto velice důležitý prvek. Zejména pak historické příběhy o lásce, které naplňují samu podstatu slova „romantický“.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM