Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu
V předmluvě prof. Jirkovské se dozvíte, co se v oblasti nutričních doporučení pro prevenci ateroskle...
Další vydání dietní kuchařky v nové úpravě
Tato dietní kuchařka je určena těm, které postihlo onemocnění jater. Význam dietních opatření nelze podceňovat, ale ani přeceňovat. Pokud ale má pacient zájem o kvalitní život, měl by se svému stravování věnovat. Knížka zkušené nutriční sestry vychází z přísné jaterní diety a snaží se nemocným zpestřit jídelníček. Přináší přes 120 receptů na pečivo, polévky, knedlíky, masové pokrmy, sladká jídla a pomazánky. Jídla jsou pestrá, chutná a připravovaná z velkého a rozmanitého výběru vhodných potravin pro nemocné. U každého receptu je spočítána nutriční hodnota pro jednu osobu, a tak si každý může vypočítat pro sebe to nejlepší.
Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé
Přihlásit