EN

O mně ode mě

Zdeněk Pala


Autentické básně o pocitech jednoho obyčejného kluka ze sídliště, který se nebál ukázat je světu jak tehdy, tak i nyní po dvaceti letech.
Poezie z dob, kdy ještě nebyly mobilní telefony. Z dob, kdy party dětí běhaly po venku a jednomu obyčejnému klukovi se v hlavě začaly rodit první verše. Proč právě mně? ptal se. Neznal nikoho ze svého okolí, kdo by se něčemu takovému věnoval. Přesto se nebál o svých básních mluvit a dal si závazek, že jednou je vydá knižně, aby si i ostatní mohli přečíst, nad čím přemýšlel v mládí jeden teenager. Ta doba nastala právě nyní, po dvaceti letech!

Detailní informace

Žánr poezie
Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 9788076914810
Datum vydání 16.09.2024
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Poezie z dob, kdy ještě nebyly mobilní telefony. Z dob, kdy party dětí běhaly po venku a jednomu obyčejnému klukovi se v hlavě začaly rodit první verše.

Proč právě mně? ptal se. Neznal nikoho ze svého okolí, kdo by se něčemu takovému věnoval. Přesto se nebál o svých básních mluvit a dal si závazek, že jednou je vydá knižně, aby si i ostatní mohli přečíst, nad čím přemýšlel v mládí jeden teenager. Ta doba nastala právě nyní, po dvaceti letech!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM