EN

Jak si nabít hubu

Darina Křivánková


Otevřená zpověď známé novinářky o vyhoření, seznamkách a velkých životních změnách
Jaké to je opustit zdánlivě ideální manželství, prestižní šéfredaktorský post nebo romantický dům na venkově? Darina Křivánková začínala jako novinářka v divokých devadesátých letech a postupně se od psaní o filmu přesunula k psaní o jídle, pak vařila pro gurmány na staré faře a dnes provozuje se svým o dvacet tři let mladším přítelem restauraci v Českém Krumlově. Pokud hledáte inspiraci k nějaké životní změně, lepší průvodkyně není.

Detailní informace

Ilustrátor Adam Dvořák
Jazyk čeština
Počet stran 216
EAN 9788026727415
Datum vydání 10.10.2024
Věk od 18
Formát 115x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Jaké to je opustit zdánlivě ideální manželství, prestižní šéfredaktorský post nebo romantický dům na venkově? Darina Křivánková začínala jako novinářka v divokých devadesátých letech a postupně se od psaní o filmu přesunula k psaní o jídle, pak vařila pro gurmány na staré faře a dnes provozuje se svým o dvacet tři let mladším přítelem restauraci v Českém Krumlově. Pokud hledáte inspiraci k nějaké životní změně, lepší průvodkyně není.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Darina Křivánková

Darina Křivánková

Píše, vaří a věří, že nic není nemožné. Vystudovala filmovu vědu na FFUK, o filmu pak léta psala do Lidových novin nebo do Reflexu. Vášeň pro jídlo ji přivedla k psaní o gastronomii. Jako šéfredaktorka vedla časopisy Gurmet a F.O.O.D., osm let psala každý týden populární sloupky o jídle do Reflexu. Měla Bytovou restauraci na faře, připravovala kreativní cateringy, věnovala se foodstylingu. Od léta 2022 provozuje bistro Topinka v Českém Krumlově. Má dospělého syna, přítele Daniela a pořád spoustu nápadů, co by ještě chtěla stihnout.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM