EN

Slepice do města i vesnice

Jak začít s chovem slepic

Martina Coufalová, Jan Komzák


Ať už jste hipster ve velkoměstě, rodina na venkově, důchodkyně, nebo toužíte po udržitelném životním stylu, tato kniha vás vybaví vším potřebným, abyste si mohli pořídit své první slepičí hejno.
Chov slepic není žádná věda. Pro rodilého Pražáka Jana Komzáka je to způsob života. V této knize stručně a jasně radí začátečníkům, jak na stavbu kurníku, výběr správného plemene, přípravu výběhu i každodenní péči. Nemusíte mít obavy ani když občas nejste doma anebo se vám nechce každé ráno a večer otvírat a zavírat kurník. Honza má na vše řešení. Nechte se inspirovat k vytvoření vlastního slepičího ráje a váš život dostane nový rozměr.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 168
EAN 9788074481307
Datum vydání 01.08.2024
Věk od 18
Formát 160x230 mm
Nakladatelství nastole
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Chov slepic není věda, a už vůbec ne raketová. Zvládne ho každý, tedy i vy!

Můžete se těšit na nový způsob života, který si rychle zamilujete. Nejen proto, že slepice jsou fajn společnice a nejlepší vajíčka na světě jsou ta vlastní, domácí!

Své o tom ví autor této knížky, Honza Komzák, kterého slepice fascinují už od dětství. Dnes je chová v Praze, ale jako kluk za nimi jezdíval na jihočeský statek k milované babičce, své první „drůbeží“ učitelce.

V knize přetavil svoje bohaté znalosti a zkušenosti do podoby stručných a jasných doporučení, která přijdou vhod všem začínajícím chovatelům. A rád se se čtenáři podělí i o svoje fígle a osvědčené tipy, ať jde o stavbu kurníku, výběr správného plemene, přípravu výběhu nebo každodenní péči.

Ať už jste hipster ve velkoměstě, rodina na venkově, důchodkyně, nebo mladý člověk toužící po udržitelném životním stylu, tato kniha vás vybaví vším potřebným, abyste si mohli pořídit své první hejno.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM