EN

Elegie zapomenutých bohů

Alžběta Bílková


Závěrečný díl duologie Balada mrtvého světa – vítěze HumbookAwards 2023 v kategorii Nejoblíbenější česká kniha
Robin Pembertonová nalezla legendární Alisterovu věž, ale za jakou cenu? Teď je vydána na milost a nemilost nevrlému mágovi Ainarovi. Navíc je na spadnutí válka císařství s Caledonem a Ainar po Robin chce, aby zastavila jeho bratra, který může zničit celý kontinent. Právě v jeho zajetí se nachází Kai Austern. Zatímco Robin i Kai se snaží zachránit sebe i svou zemi, postupně zjišťují pravdu o dění ve Starém světě – a jejich věrnost k císařství slábne. Na jakou stranu se přidají? A shledají se ještě někdy?

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Ilustrátor Lukáš Vašut
Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Počet stran 368
EAN 9788025369654
Datum vydání 19.09.2024
Věk od 13
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Robin Pembertonová nalezla legendární Alisterovu věž, ale za jakou cenu? Teď je vydána na milost a nemilost nevrlému mágovi Ainarovi. Navíc je na spadnutí válka císařství s Caledonem a Ainar po Robin chce, aby zastavila jeho bratra, který může zničit celý kontinent. Právě v jeho zajetí se nachází Kai Austern. Zatímco se Robin i Kai snaží zachránit sebe i svou zemi, postupně zjišťují pravdu o dění ve Starém světě – a jejich věrnost k císařství slábne. Na jakou stranu se přidají? A shledají se ještě někdy?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Balada mrtvého světa"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Alžběta Bílková

Alžběta Bílková

Alžběta Bílková se narodila v roce 1994 v Praze. Vystudovala magisterský obor Dějiny evropské kultury na Katolické teologické fakultě při UK. Psaní se věnuje od dětství, její debutová kniha Z Kouře a kamene vyhrála první ročník soutěže Hvězda inkoustu u nakladatelství Fragment, po ní následovala slovanskou mytologií inspirovaná fantasy Kosti Mraza. Její povídky figurují v antologiích Nejkrásnější dárek (Yoli, 2020), Krásky a vetřelci (Epocha, 2021) a Všechny barvy duhy (Yoli, 2021). Ve volném čase se kromě psaní věnuje čtení, filmové a seriálové tvorbě, hraním TTRPGs (většinou) jako Dungeon Master, v letních měsících působí jako vedoucí na dětském táboře. Společně s knižní bookstagramerkou a youtuberkou Zuzkou (@Zuzkaanotuje) natáčí a vydává podcast Holky jdou na draka, zaměřený na fantastiku.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM