EN

Azurově šedá

Lucie Pejšová


Středověká YA fantasy ze světa, kde o moc soupeří krutost se soucitem. Ukáže vám, že empatie umí být krásná i zrádná a ne každý ji využívá v dobrém.
Princezna Eleanor je od narození ztělesněním zla. Vládne darem, který svému nositeli propůjčuje schopnost způsobovat nepředstavitelné utrpení. Díky němu nezná soucit a jediné, co ji zajímá, je utrpení ostatních. Osudový pohled do očí jednoho vězně ale vše změní. Eleanor zčistajasna trpí bolestí druhých a nechtěná proměna jí ukazuje krutou pravdu o její zemi, ale i o ní samé. To v ní probudí touhu po změně. Co ale dělat, když jediní možní spojenci sedí v podzemní kobce a čekají na smrt?

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Jazyk čeština
Počet stran 432
EAN 9788076915084
Datum vydání 28.10.2024
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,472
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Princezna Eleanor je od narození ztělesněním zla. Stejně jako její otec a bratr vládne darem, který svému nositeli propůjčuje schopnost způsobovat nepředstavitelné utrpení. Díky němu nezná soucit a jediné, co ji zajímá, je požitek, který jí utrpení ostatních přináší. Osudový pohled do očí jednoho vězně ale vše změní. Aniž by tušila, jak je to možné, Eleanor zčistajasna trpí bolestí druhých, a to i tou, kterou mnohdy sama způsobuje. Nechtěná proměna jí ukazuje krutou pravdu o její zemi, ale i o ní samé. Probudí v ní touhu po změně. Touhu po revoluci. Pokud ale někdo přijde na to, co doopravdy cítí, bude ji to nejspíš stát život. Co dělat, když jediní možní spojenci sedí v podzemní kobce a čekají na smrt?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM