EN

Divotvorci

Kniha první - Kargava

Karel Hradil


První část příběhu z fantaskního světa pro všechny, kteří věří, že mince nemá jen dvě strany a že i ti, kdo mají temnou Duši, mohou bojovat na straně Světla.
Divotvorci, společenství hrdinů s různým nadáním, Osudem povinovaných k ochraně slabších a bezbranných, střeží hranice Osmirohého království. Odhodlaně potírají bezpráví, které jinak zůstává bez povšimnutí, a prošlapávají zpustlé cesty, kudy se mnozí jiní bojí vydat. Jsou však jejich úmysly čisté, nebo někteří sledují vlastní cíle? A jaké škody by byly napáchány, kdyby jich nakonec opravdu dosáhli?

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Jazyk čeština
Počet stran 368
EAN 9788076915268
Datum vydání 18.11.2024
Věk od 13
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Dobro a Zlo. Odvěké entity stojí proti sobě a současně jedna bez druhé neexistuje. Jsou však jejich hranice natolik zřetelné, aby bylo možné jasně určit, kde jedna začíná a druhá končí? A co spočívá mezi nimi?

Divotvorci, společenství rozličných hrdinů s různým nadáním, Osudem povinovaných k ochraně slabších a bezbranných, sídlící na domovském hradu Kovadlině, ležícím kdesi v srdci Osmihorého království, se snaží tyto hranice střežit. Odhodlaně potírají bezpráví, které jinak zůstává bez povšimnutí, a prošlapávají zpustlé cesty, kudy se mnozí jiní bojí vydat. Jsou však motivace všech jejich členů čisté, nebo někteří sledují i vlastní cíle? A jaké škody by byly napáchány, kdyby jich nakonec opravdu dosáhli?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM