EN

Plameny na moři

Nenávist, oheň, láska

Ondra Berti


Zkáza osamělého ostrova. Boj matky o záchranu syna. Válka o moc. A naděje, která prostoupí i poslední kapkou vody.
Pod slabou pokrývkou štěstí je Náš ostrov plný strachu, nenávisti a smutku. Žádná z žen na něm žijících si to neuvědomuje nebo uvědomovat nechce. Až na jednu. Kate prožila nespravedlnost ostrova na vlastní kůži a doopravdy touží jen po dvou věcech: Najít svého syna Lukka, který je vězněn v továrně na šperky, a zabít prezidentku Spanilou. Dokáže matka najít mezi plameny svého ztraceného syna? Dokážou dva jedinci rozpoutat revoluci a svrhnout krutovládu prezidentky Spanilé? A co se skrývá pod mořem?

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 392
EAN 9788076915053
Datum vydání 31.10.2024
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,486
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Pod slabou pokrývkou štěstí je Náš ostrov plný strachu, nenávisti a smutku. Žádná z žen na něm žijících si to neuvědomuje nebo uvědomovat nechce. Až na jednu. Kate prožila nespravedlnost ostrova na vlastní kůži a doopravdy touží jen po dvou věcech: Najít svého syna Lukka, který je vězněn v továrně na šperky, a zabít prezidentku Spanilou.

Dokáže matka najít mezi plameny svého ztraceného syna? Dokážou dva jedinci rozpoutat revoluci a svrhnout krutovládu prezidentky Spanilé? A co se skrývá pod mořem?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM