EN

Mimo obraz

Jiří Březina


Zlo číhá tam, kde není vidět. Šestý případ Tomáše Volfa.
Hrůzný nález v odstavené dodávce na okraji jihomoravského lesa odstartuje vyšetřování, do kterého je zapojen i Tomáš Volf. Případ s mezinárodním přesahem má pro pražského kriminalistu mnohem větší důsledky, než se zpočátku zdá. A nejen díky sympatické brněnské komisařce, s níž ho pátrání svede dohromady. Stopy vedou do kontroverzního světa moderního umění a podezřelých obchodních transakcí, kde příležitost dělá nejen zloděje… To, co se děje mimo obraz, má totiž často nebezpečné kontury.

Detailní informace

Číslo dílu 6
Jazyk čeština
Počet stran 264
EAN 9788026727187
Datum vydání 26.09.2024
Věk od 18
Formát 125x205 mm
Nakladatelství MOTTO
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Šestý případ je pro kriminalistu Tomáše Volfa tím, který ho nejvíce ovlivnil. A to hned v několika směrech. Vše odstartuje nález dodávky odstavené na okraji jihomoravského lesa, která ukrývá hrůzný náklad. Tomáš Volf rozplétá případ, jehož stopy vedou i do Prahy a zahraničí. Vše má pod kontrolou sympatická komisařka z Brna a do kontroverzního světa moderního umění a podezřelých obchodních transakcí pronikne i Tomášova bývalá policejní parťačka Eva Černá. Jednotlivé linky tohoto případu spojují události kolem obrazu s poněkud nejasným obsahem, zato s jasnou hodnotou. Nejen obraz má totiž svoji odvrácenou stranu... Jiří Březina čtenáře opět vede k nečekanému rozuzlení.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Detektiv Volf"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jiří Březina

Jiří Březina

Českobudějovický rodák patří mezi nejvýraznější české detektivkáře. Už za svůj debut Na kopci získal v roce 2014 Cenu Jiřího Marka za nejlepší český detektivní román. Kniha vyšla po deseti letech v upravené reedici. Březina svůj úspěch zopakoval v roce 2020 se Vzplanutím z detektivní série s policistou Tomášem Volfem, která dále zahrnuje knihy Promlčení, Polednice, Mizení a Nalezení. Je také autorem příběhu pro děti Noční slunce a knihy Labuť a lovec, ve které spojuje svou lásku k pravěku, mýtům a přírodě. Porotci, recenzenti i čtenáři u Jiřího Březiny oceňují zejména originální zápletky, autentičnost vyprávění i obratnou hru se čtenářskými očekáváními, která často vyústí v nečekané zvraty. Jeho knihy byly přeloženy také do polštiny. Volný čas tráví nejradši v přírodě, kde chodí, běhá, táboří nebo jezdí na kole.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM