EN

Thorgal - Sbohem, Aaricie - Wendigo

Robin Recht


Nové příběhy slavného komiksového hrdiny
V tomto svazku se českým čtenářům představí dva nové příběhy Thorgala, Sbohem, Aaricie a Wendigo. V prvním nabídne Thorgalovi jeho odvěký nepřítel, had Nidhogg, možnost přenést se do minulosti, kde však na hrdinu čeká nebezpečné dobrodružství, v němž bude v sázce nejen jeho život, ale i samotný osud. Druhý příběh se odehrává v době, kdy se Thorgal se svou rodinou vrací ze země Qaa. Vinou čar a kouzel však jejich loď ztroskotá a člun, v němž se zachrání, je zahnán až ke břehům nového světa.

Detailní informace

Žánr komiks
Ilustrátor Robin Recht
Jazyk čeština
Původní název Thorgal - Adieu Aaricia - Wendigo
Původní jazyk francouzština
Řada Thorgal
Překladatel Richard Podaný
Počet stran 240
EAN 9788025259566
Datum vydání 04.11.2024
Věk od 13
Formát 207x289 mm
Nakladatelství Alicanto
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

V tomto svazku se českým čtenářům představí dva nové příběhy Thorgala, Sbohem, Aaricie a Wendigo.

V prvním z nich navštíví Thorgala, na sklonku života a zdrceného bolestí ze ztráty Aaricie, odvěký nepřítel Nidhogg a nabídne mu Úroborův prsten. Stačí si ho navléknout na prst a Thorgal se může vrátit do minulosti a znovu spatřit lásku svého života. To je nesmírné pokušení, kterému neodolá ani ten nejmoudřejší hrdina… a zapomene, že Úroboros je had požírající sebe sama. Thorgala tak čeká nebezpečné dobrodružství, v němž nebude v sázce jen jeho život a život těch, které miloval, ale i samotný jeho osud.

Ve druhém příběhu se přeneseme zpět v čase do doby, kdy se Thorgal vrací se svou rodinou ze země Qaa. Vinou čar a kouzel však jejich loď ztroskotá a člun, v němž se zachrání, je zahnán až ke břehům nového světa. Zde se Thorgal ocitá uprostřed válečného chaosu. Aby zachránil těhotnou a zraněnou Aaricii a Jolana, nezbývá mu než se postavit na jednu z válčících stran a pokusit se zabít wendiga, děsivého tvora vyvolaného z dimenze bájí a mýtů.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Thorgal"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM