EN

N&N Czech-German Bookmag - summer&autumn 2024

Nejlepší čtení ze srdce Evropy - kultura, politika, byznys, art

kolektiv autorů


Elegantní a jedinečný bookmag plný výjimečných textů a fotografií aneb projděte se po mostech mezi Prahou a Berlínem a dalšími evropskými městy
Vydavatelství N&N uvádí již čtvrtým rokem na trh publikaci kombinující atributy knihy a magazínu s názvem N&N Czech-German Bookmag. Textově a fotograficky atraktivní bookmag nezávislého vydavatelství obsahuje řadu rozhovorů s osobnostmi, které propojují středoevropský prostor - např. s pokračovatelkou česko-německého šlechtického rodu Kolowratů Francescou Kolowrat nebo rozhovor s členem Bundestagu Jörgem Nürnbergerem, který žije v Praze.

Detailní informace

Číslo dílu 6
Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 977257118300041
Datum vydání 13.06.2024
Věk od 12
Formát 210x270 mm
Nakladatelství N&N
Hmotnost 0,729
Typ Časopis
Vazba brožovaná, šitá nitmi

176 stran skvělého čtení o mostech mezi Prahou a Berlínem. Náš nejdůležitější soused, náš největší obchodní partner a náš nejsilnější zahraniční spojenec posledních třicet let bylo, je a na-dále i bude Německo, respektive německy mluvící země. N&N Czech-German Bookmag si všímá fascinujících příběhů, které oba národy spojují. Je čtením o elitě našich národů. Čtením, které je zároveň zábavné i inspirativní. Propojujeme světy byznysu, politiky, kultury, umění a také mezilidských vztahů a společenských trendů.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM