EN

Druhý díl detektivní série s komisařem Martinem Servazem, jež se stala bestselerovou senzací nejen ve Francii.
Zdánlivý klid městečka Marsac v Pyrenejích, známého díky elitní univerzitě, naruší vražda jedné z přednášejících. O pár dní později je nalezeno i tělo místního chovatele psů roztrhané na kusy vlastními zvířaty. Kdo rozpoutal v městečku šílenství smrti? Mohly by být vraždy dílem uprchlého sériového vraha? Komisař Martin Servaz se během řešení případu musí ponořit hluboko do své minulosti a znovu otevřít staré rány.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Le Cercle
Původní jazyk francouzština
Překladatel Jiří Žák
Počet stran 640
EAN 9788076836921
Datum vydání 14.11.2024
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Zdánlivý klid městečka Marsac v Pyrenejích, známého díky elitní univerzitě, naruší vražda jedné z přednášejících. O pár dní později je nalezeno i tělo místního chovatele psů roztrhané na kusy jeho vlastními zvířaty. Kdo rozpoutal v malebném místě šílenství smrti? Mohly by být vraždy dílem uprchlého sériového vraha? Komisař Martin Servaz se během řešení svého druhého případu musí ponořit hluboko do své vlastní minulosti a znovu otevřít staré rány. Tohle pátrání bude mít ještě mnohem více obětí...

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Detektiv Martin Servaz"

Audio

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Bernard Minier

Bernard Minier

Bernard Minier vyrůstal na jihozápadě Francie, své dětství strávil v Pyrenejích. Studoval na univerzitě v Toulouse, odkud pochází také hlavní hrdina několika jeho thrillerů Martin Servaz. Více než dvacet let žije nedaleko Paříže, je ženatý a má dvě děti. Než Minier v roce 2011 překvapil francouzské čtenáře i kritiku detektivním románem Mráz, živil se jako celní úředník. Opožděný, a možná proto vyzrálý debut získal několik cen, například cenu čtenářek časopisu Elle (v kategorii detektivek) a zejména významné ocenění Prix Polar, udělované na festivalu detektivní literatury v Cognacu. Mráz byl přeložen do několika světových jazyků včetně angličtiny a vznikl podle něj také francouzský televizní seriál Glacé. Úspěch mezi čtenáři i kritiky sklízejí i další Minierovy knihy. Ty v Česku vychází v brilantním překladu Jiřího Žáka.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM