![Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu](/Content/images/img-placeholder-big.jpg)
Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu
V předmluvě prof. Jirkovské se dozvíte, co se v oblasti nutričních doporučení pro prevenci ateroskle...
Kuchařka schválená Svazem diabetiků ČR
Kuchařka pro diabetiky s novým úvodem prof. Alexandry Jirkovské obsahuje 485 receptů, které jsou vhodné nejen pro diabetiky, ale též pro všechny, kteří se chtějí stravovat zdravě a chutně. Přehledným způsobem podává nejnovější zásady stravování při léčbě diabetu, kterými se ke svému prospěchu mohou řídit všichni milovníci racionálního způsobu stravování. Součástí receptů jsou kromě seznamu použitých surovin a popisu zpracování vždy též přepočty živin a potravin včetně jejich kalorických hodnot, díky nimž si každý může upravit jídelníček podle svých aktuálních potřeb. Oblíbená kuchařka vychází v nové grafické úpravě.
Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé
Přihlásit