EN

První kroky s počítačem pro úplné začátečníky

Jiří Lapáček


Rychle a jednoduše zkroťte svůj první počítač či notebook
Stali jste se hrdými majiteli svého prvního stolního počítače nebo notebooku? S prvními kroky od zapojení až po ovládnutí základů kancelářských programů MS Office vám pomůže tato kniha – nejoblíbenější průvodce začínajících uživatelů počítačů u nás.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 216
EAN 9788025137413
Datum vydání 22.07.2013
Věk od 13
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,35
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Stali jste se hrdými majiteli svého prvního stolního počítače nebo notebooku? S prvními kroky od zapojení až po ovládnutí základů kancelářských programů MS Office vám pomůže tato kniha – nejoblíbenější průvodce začínajících uživatelů počítačů u nás.

Předchozí vydání knihy pomohla překonat obavy z počítače již více než 550 000 čtenářů. Nyní je kompletně přepracována a připravena tak, aby vás mohla naučit pracovat s moderním systémem Windows 8, který se podstatně liší od svých předchůdců. Kromě toho s ní získáte také základy práce s kancelářskými programy Word a Excel a naučíte se prakticky a bez rizika využívat výhody Internetu. To všechno srozumitelnou a názornou formou z pera zkušeného autora.

S knihou se mimo jiné naučíte:

- Počítač bezpečně zapojit a zprovoznit

- Ovládat počítač nejen pomocí klávesnice a myši

- Rychle se zorientovat v novém prostředí Windows 8

- Efektivně pracovat s disky, složkami a soubory

- Vytvářet texty ve Wordu a tabulky v Excelu

- Procházet Internet a hledat informace

- Bránit se virům a dalším nebezpečím Internetu

- Psát, odesílat a přijímat elektronickou poštu

- Používat počítač pro zábavu a připojovat další zařízení

O autorovi:

Jiří Lapáček pracoval po absolvování VŠCHT deset let jako programátor. Stál u zrodu známé firmy Software602, pro niž vytvořil dokumentaci ke všem jejím produktům. Je autorem několika interaktivních počítačových kurzů, řady článků, např. pro časopis Počítač pro každého, a více než desítky úspěšných knih. Jeho publikace vynikají živým stylem a srozumitelností pro začínající uživatele.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jiří Lapáček

Jiří Lapáček

Jiří Lapáček pracoval po absolvování VŠCHT deset let jako programátor. Stál u zrodu známé firmy Software602, pro niž vytvořil dokumentaci ke všem jejím produktům. Je autorem několika interaktivních počítačových kurzů, řady článků, například pro časopis Počítač pro každého, a více než desítky úspěšných knih z řad Jednoduše a Pro seniory. Jeho publikace vynikají živým stylem a srozumitelností pro začínající uživatele.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM