EN

Dvojčata na stopě - Záhada v muzeu

Josef Hendrych


Napínavá detektivka pro čtenáře, kteří mají rádi záhady a luštění. Prostřednictvím zapeklitých úkolů se totiž mohou do řešení případu sami zapojit!
Klidné městečko na Vysočině už dlouho nezažilo takový poprask! Do muzea se vloupali neznámí zloději a ukradli z něj cenné exponáty. Když se dvojčatům Kájovi a Petrovi dostanou do rukou noviny, do kterých kdosi napsal zvláštní šifru, začnou tušit, že jejich objev možná s loupeží souvisí. Jak dopadne pátrání, do kterého se kluci pustí na vlastní pěst? Napínavá detektivka pro čtenáře, kteří mají rádi záhady a luštění. Prostřednictvím zapeklitých úkolů se totiž mohou do řešení případu sami zapojit!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Bohumil Fencl
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Počet stran 96
EAN 9788025327753
Datum vydání 09.05.2016
Věk od 9
Formát 148x210 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,331
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Napínavá detektivka pro čtenáře, kteří mají rádi záhady a luštění. Prostřednictvím zapeklitých úkolů se totiž mohou do řešení případu sami zapojit!

Klidné a ospalé městečko na Vysočině už dlouho nezažilo takový poprask! Do muzea se vloupali neznámí zloději a ukradli z něj cenné exponáty.

Když se dvojčatům Kájovi a Petrovi náhodou dostanou do rukou noviny, do kterých kdosi napsal zvláštní šifru, začnou tušit, že jejich objev možná s loupeží souvisí.

Jak dopadne pátrání, do kterého se kluci pustí na vlastní pěst?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Dvojčata na stopě"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM