EN

Americké zápisky

Barbora Jiříčková


Kniha pro všechny milovníky cestování, dobrodružství a šťastných konců
Anna už od malička všem tvrdila, že chce studovat v USA. Nejdříve to byl jen sen, ale když se naskytla příležitost, neváhala a popadla ji za pačesy. A tak najednou stojí na letišti v Oklahomě, s sebou hromadu kufrů a tenisovou raketu. Ovšem to těžší má teprve před sebou, jak se proboha zvládne vypořádat se všemi záludnostmi vysokoškolského života? Jak jen zvládne život ve Státech? Proč tady proboha všichni nosí kovbojské boty? Jak se má sžít se svými spoluhráčkami?

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Počet stran 344
EAN 9788075443809
Datum vydání 21.08.2017
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,467
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Anna už od malička všem tvrdila, že chce studovat v USA. Nejdříve to byl jen sen, ale když se naskytla příležitost, neváhala a popadla ji za pačesy. A tak najednou stojí na letišti v Oklahomě, s sebou hromadu kufrů a tenisovou raketu, díky níž získala stipendium na univerzitě. Ovšem to těžší má teprve před sebou, jak se proboha zvládne vypořádat se všemi záludnostmi vysokoškolského života? Jak jen zvládne život ve Státech? Proč tady proboha všichni nosí kovbojské boty? Jak se má sžít se svými spoluhráčkami? A jak to tady má vydržet bez svého přítele?

Nádherně napsaný román, jenž okouzlí všechny, kteří někdy chtěli studovat v cizině, rádi cestují a chtějí poznat, jak probíhá každodenní život v USA. A samozřejmě pro všechny, kteří mají rádi šťastné konce.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Barbora Jiříčková

Barbora Jiříčková

Narodila se v Jablonci nad Nisou. Má ráda zdravý životní styl, umění, humor a příběhy. Energii jí dodávají slunce, stará města a roztomilé vesničky. Studuje na California State University Long Beach, kde se momentálně věnuje lukostřelbě, chodí cvičit do fitka a chystá se vydat vlastní kolekci šperků a psát. Debutovala knihou Americké zápisky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM