EN

Zápisky z Rosewoodu - Princezna v nesnázích

Connie Glynnová


Lottie a Ellie jsou zpět a spolu s nimi nebezpečný travič, který ohrožuje celou školu!
Z Lottie a Ellie se staly nejlepší kamarádky a nyní je čeká druhý rok studia v Rosewood Hall. Zvládání jejich nových rolí ale není to jediné, co mají před sebou. Ve škole se totiž dějí podivné věci. Několik studentů bylo otráveno a vypadá to, že ohroženi jsou všichni. Dívky a jejich přátelé jsou připraveni tajnou organizaci leviatánů, která za vším patrně stojí, zastavit. Nebezpečí je ale mnohem blíž, než všichni čekali.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název The Rosewood Chronicles 2
Původní jazyk angličtina
Počet stran 312
EAN 9788025340967
Datum vydání 14.03.2019
Věk od 13
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,539
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Lottie Pumpkinová je obyčejná holka, která touží po tom stát se princeznou.Ellie Wolfová je princezna, která chce být obyčejnou holkou. Osud je svedl dohromady, ony šly svým přáním vstříc a své role si jednoduše prohodily.Staly se z nich nejlepší kamarádky a nyní je čeká druhý rok studia v Rosewood Hall. Zvládání jejich nových rolí ale není to jediné, co mají před sebou. Ve škole se totiž dějí podivné věci. Několik studentů bylo otráveno a vypadá to, že ohroženi jsou všichni. Dívky a jejich přátelé jsou připraveni tajnou organizaci leviatánů, která za vším patrně stojí, zastavit. Nebezpečí je ale mnohem blíž, než všichni čekali.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Zápisky z Rosewoodu"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Connie Glynnová

Connie Glynnová

Connie Glynnová se narodila v Anglii. S pomocí své maminky, která seděla za psacím strojem, napsala svou první povídku už v šesti letech. Od útlého věku také ráda hrála divadlo a navštěvovala hodiny herectví. Vášeň pro příběhy ji nikdy neopustila. Při studiu na univerzitě zahájila svůj veleúspěšný kanál na YouTube s názvem Noodlerella (pojmenovaný podle jejího oblíbeného jídla, noodle = těstoviny, a nejmilejší Disneyho princezny, Cinderella = Popelka). Zde Connie vloguje o svých vášních, které zahrnují komiksy, kreslené filmy, parodie, video hry, cosplay a další roztomilosti.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM