EN

Škola pečení moučníků

Jarmila Mandžuková


* Všechny recepty jsou uspořádány podle principu „krok za krokem“, takže každý úkon je přesně a srozumitelně popsán. V knize se dozvíte i nejrůznější rady a tipy, které vám usnadní práci a přispějí k vašemu úspěchu.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 9788070219942
Datum vydání 01.06.2009
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Vyšehrad
Edice Kuchařky
Hmotnost 0,3
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Domácí šťavnaté ovocné koláče, nadýchané buchty, křehké záviny… skvělé chuti a vůni, která se line z trouby při pečení, se nic nevyrovná. A pokud se chystáte upéct svůj první moučník či se chcete v pečení dobrot z těsta zdokonalit, je tato kniha váš ideální společník. Její úvod je věnován zejména začátečníkům, kteří se dozví potřebné informace o nezbytných pomůckách, jednotlivých surovinách a základních druzích těst. Hlavní část knihy tvoří vyzkoušené a léty prověřené návody na přípravu tradičních českých moučníků, nechybí i některé zahraniční a nové originální předpisy, které plně odpovídají současným moderním trendům. Všechny recepty jsou uspořádány podle principu „krok za krokem“, takže každý úkon je přesně a srozumitelně popsán. V knize se dozvíte i nejrůznější rady a tipy, které vám usnadní práci a přispějí k vašemu úspěchu. 2 barevné přílohy

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jarmila Mandžuková

Jarmila Mandžuková

Jarmila Mandžuková (* 1959) vystudovala Vysokou školu zemědělskou a při Pedagogické fakultě absolvovala žurnalistický kurz. Zajímá se o gastronomii, zdravý životní styl, alternativní metody léčby, astrologii a numerologii. Od roku 1990 se věnuje psaní profesionálně, publikuje v odborných časopisech a je pravidelným hostem v televizi a rozhlase. Dnes má za sebou více než 100 knih, kterými se snaží motivovat čtenáře ke spokojenému a úspěšnému životu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM