EN

HUNGER GAMES – komplet, výroční vydání 1.-3.díl - box

Suzanne Collinsová


Exkluzivní box k desetiletému výročí vydání trilogie s více než padesáti stranami bonusového materiálu.
Světový fenomén Hunger Games oslavil deset let od vydání a my slavíme také. Tímto krásným dárkovým boxem, který byl navržen speciálně pro tuto příležitost. A jelikož správná oslava se neobejde bez pěkného dárku, v prvním díle trilogie najdete přes padesát stránek exkluzivního bonusového materiálu. Mimo jiné rozhovor se Suzanne Collinsovou o vzniku Hunger Games.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název HUNGER GAMES – komplet, výroční vydání 1.-3.díl - box
Původní jazyk angličtina
Řada Hunger Games
Překladatel Zdík Dušek
Počet stran 2016
EAN 9788025343937
Datum vydání 10.10.2019
Věk od 14
Formát 145x215 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 1,435
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Světový fenomén Hunger Games oslavil deset let od vydání a my slavíme také. Tímto krásným dárkovým boxem, který byl navržen speciálně pro tuto příležitost.

A jelikož správná oslava se neobejde bez pěkného dárku, v prvním díle trilogie najdete přes padesát stránek exkluzivního bonusového materiálu. Mimo jiné rozhovor se Suzanne Collinsovou o vzniku Hunger Games.

Další tituly z řady "Hunger Games"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Suzanne Collinsová

Suzanne Collinsová

Americká spisovatelka je autorkou bestsellerových sérií Letopisy Podzemě a Hunger Games. Vystudovala obor dramatického psaní na New York University, nyní žije v Connecticutu se svým manželem a dvěma dětmi. Trilogie Hunger Games se od roku 2008, kdy vyšel první díl, držela přes pět let na žebříčku bestsellerů New York Times. Byla prodána do více než třiceti zemí, přeložena do více než padesáti jazyků a vznikla podle ní i úspěšná filmová série. Suzanne Collinsová se díky tomuto úspěchu dostala na seznam nejvlivnějších lidí, sestavovaný magazínem Time.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM