EN

Město duší

Martina Čekalová


Žijeme v utajení. Už hodně dlouho... Originální česká fantasy o vědeckém experimentu s děsivými následky.
Dovedete si představit, že ve světě, kde vládne přetvářka a faleš, existuje společnost, v níž je zakázáno skrývat své emoce? Přísně utajený vládní experiment, jehož cílem bylo lépe pochopit lidský imunitní systém, se zvrtnul. Proto bylo postaveno město, které není na žádné mapě a řídí se jinými zákony než zbytek světa. Mé jméno je Raven a v tom městě žiju. Jsem součástí komunity, která měla zůstat utajena. Ale tenhle plán nevyšel.
Získaná ocenění:
HumbookStart, 2019,
HumbookAwards, 2020, Nejlepší česká kniha roku 2019
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Počet stran 328
EAN 9788025343968
Datum vydání 26.09.2019
Věk od 14
Formát 135x203 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,478
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Dovedete si představit, že ve světě, kde vládne přetvářka a faleš, existuje společnost, ve které je zakázáno skrývat své emoce? Kde nemůžete zatajit své pravé já?

Přísně střežený vládní experiment, jehož cílem bylo lépe pochopit lidský imunitní systém, se zvrtnul. Proto bylo postaveno město, které není na žádné mapě, řídí se jinými zákony než venkovní svět a opustit jeho pomyslné hranice je pro jeho obyvatele mnohem těžší, než se na první pohled zdá. Mé jméno je Raven a v tom městě žiju. Jsem součást komunity, která měla zůstat utajena. Ale tenhle plán nevyšel…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Hodnocení čtenářů

Pavla Zittová
Kniha mě opravdu zaujala jak příběhem tak i obálkou. Příběh je poutavý a opravdu dobře se čte. S každou stránkou narůstala touha vědět, jak to celé dopadne. Doporučuji 😁
Lujza Kollárová
Musí se té knize nechatm že je opravdu čtivá a chcete ji dočíst za každou cenu. Jen jsem čekala trochu víc té fantasy, první polovina byla docela slušně protkaná fantasy, ale ta druhá byla spíš romantická a jen občas se objevil nějaký napínavý prvek. Sice je vlastně celý děj napínavý, ale ta romantika se mi k tomu prostě moc nehodí. Jinak je kniha velmi čtivá a zajímavá.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Martina Čekalová

Martina Čekalová

Studentka filozofické fakulty v Brně, oboru Český jazyk a literatura. Literatura ji zajímala od malička, především žánr fantasy, sci-fi. Aktivně se začala psaní věnovat v patnácti letech, kdy vznikla i prvotní verze Města duší. Svou tvorbu začala publikovat nejprve na online platformě Wattpad (pod přezdívkou @radobyspisovatelka), kde se v roce 2016 umístila na vítězných příčkách oficiální soutěže „The Wattys“ v kategorii Návyková četba, právě s příběhem Město duší.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM