EN

Hrátky s vyjmenovanými slovy

křížovky, osmisměrky, doplňovačky a jiné rébusy

Eva Mrázková


Zábava na cesty s vyjmenovanými slovy
Hrátky s vyjmenovanými slovy nás zvou nejen k procvičení pravopisu, ale také na malou poznávací cestu po naší zemi. S dvojicí kamarádů – Katkou a Adamem, se vydejme na výlet a bude úplně jedno, zda jen jako nebo doopravdy s knihou v ruce. Na začátku každého putování nás čeká malá cestovní hádanka a pak si budeme hrát a třeba se i trochu prát s úkoly na doplňování. Procvičíme si vyjmenovaná slova a navštívíme Lipno, Prahu, Vysoké Mýto, Teplice nebo třeba Špindlerův Mlýn. Tak šťastnou cestu!

Detailní informace

Ilustrátor Jan Šenkyřík
Jazyk čeština
Řada Hrátky s…
Počet stran 96
EAN 9788026614197
Datum vydání 20.05.2019
Věk od 9
Formát 170x243 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,267
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Hrátky s vyjmenovanými slovy vás zvou nejen k procvičení pravopisu, ale také na dlouhou cestu po naší zemi. Vyrazte spolu s kamarády Katkou a Adamem do světa a poznejte místa, která stojí za vidění. Jeďte třeba lodí, vlakem, autobusem a poznejte Vyškov, Prahu, Vysoké Mýto, Teplice, Špindlerův Mlýn a další zajímavá města. Děti pro vás před návštěvou každého místa připravily hádanku a také úkoly na doplňování, protože by byly rády, kdybyste se s nimi nejen pobavili, ale také něco nového naučili.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Hrátky s…"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Eva Mrázková

Eva Mrázková

Odmalička si ráda hraje s písmenky, poznává nové lidi a místa. Vystudovala ekonomii a žurnalistiku. Věnovala se oběma profesím, ale nakonec zvítězila láska ke knížkám, které rediguje v nakladatelství Edika. Žije s rodinou v malém městečku nedaleko Brna, velkou inspirací jsou pro ni dcery. Píše knížky pro děti, zaměřuje se především na procvičování českého pravopisu a jazykových schopností. Snaží se předat dětem znalosti zábavnou a nenásilnou formou. K úspěšným titulům patří Bystrá kobyla bila kopyty na babykové mýtině, série Veselé diktáty a doplňovačky, edice Deskové hry na procvičení cizích jazyků nebo dvojjazyčná řada Klasické české pohádky + audio CD v šesti jazykových mutacích.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM