EN

Lamy a ovečky - omalovánky

Kolektiv


Vybarvi si to nejroztomilejší zvíře!
Půvabné lamy a krotké ovečky jednoduše nejde nemít v lásce. Jsou to roztomilí tvorové, kteří si získali nejedno lidské srdce. A v této knize jich najdete opravdu nespočet: ať už je to elegantní lamí slečna či roztomilé jehňátko, rozverná veselá ovečka či láskyplná zvířecí máma, každý si tady vybere tu svou. Zásobte se proto různobarevnými pastelkami nebo fixy, opusťte zažité představy a tradiční barevné kombinace a zkuste zvířátka vybarvit tak, jak to cítíte.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 64
EAN 8594050430068
Datum vydání 11.05.2020
Věk od 7
Formát 224x224 mm
Nakladatelství EDIKA
Edice Omalovánky
Hmotnost 0,256
Typ Kniha - omalovánky
Vazba brožovaná lepená

Půvabné lamy a krotké ovečky jednoduše nejde nemít v lásce. Jsou to roztomilí tvorové, kteří si získali nejedno lidské srdce. A v této knize jich najdete opravdu nespočet: ať už je to elegantní lamí slečna či roztomilé jehňátko, rozverná veselá ovečka či láskyplná zvířecí máma, každý si tady vybere tu svou.

Zásobte se proto různobarevnými pastelkami nebo fixy, opusťte zažité představy a tradiční barevné kombinace a zkuste zvířátka vybarvit tak, jak to cítíte. Překvapí vás, jak moc jim nový kožíšek bude slušet! Díky perforovaným stránkám si nejhezčí obrázky snadno vytrhnete a můžete si je vystavit nebo darovat.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Omalovánky – zvířata"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM