EN

Říše jednorožců - omalovánky

Atila Vörös


Říše hrdých a vznešených tvorů
Říše jednorožců je plná elegance, krásy a síly. Připrav si různobarevné pastelky či fixy, dej průchod fantazii a vdechni těmto nádherným obrázkům život. Dohromady na tebe čeká 94 ilustrací! Díky perforovaným stránkám si nejhezčí obrázky snadno vytrhneš, můžeš si je vystavit nebo je někomu darovat.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 96
EAN 8594050435100
Datum vydání 16.01.2023
Věk od 7
Formát 240x214 mm
Nakladatelství EDIKA
Edice Omalovánky
Hmotnost 0,382
Typ Kniha - omalovánky
Vazba brožovaná lepená

Říše jednorožců je plná fantazie, elegance a krásy. Je obývána vznešenými tvory, kteří se nedají zkrotit. Jsou hrdí a svobodní. Prohánějí se po loukách v záplavě květin, ve zpěněných vodách mořského pobřeží, a jelikož pro ně neplatí žádná pravidla, můžeme je spatřit i na obloze vysoko nad námi. Je to fantazie bez hranic. Krása, smyslnost, hrdost a síla.

Připravte si různobarevné pastelky či fixy, dejte průchod fantazii a vdechněte obrázkům život. Jednorožci, velcí i malí, čekají, aby s vaší pomocí zazářili! Dohromady na vás v knize čeká 94 ilustrací: 68 zbrusu nových + bonus v podobě 26 nejoblíbenějších ilustrací z úspěšné knihy Jednorožci – omalovánky. Díky perforovaným stránkám si nejhezčí obrázky snadno vytrhnete, můžete si je vystavit nebo někomu darovat.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Omalovánky – fantasy"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Atila Vörös

Atila Vörös

Výtvarník ve filmových ateliérech Koliba (Perinbaba Juraje Jakubiska), po sametové revoluci absolvent Akademie výtvarných umění v Praze, obor klasická malba. Do roku 2002 vedl Galerii Jídelna, kterou založil v českolipském muzeu, pak se rozhodl pro práci ve vlastním ateliéru. Samostatná malířská a sochařská tvorba, restaurování, grafické projekty a návrhy interiérů doplnila v posledních letech práce na knižních ilustracích, a to nejrůznějších stylů a žánrů pro děti i dospělé. Jeho fantazie a cit pro dějový obsah tak dává knihám nejméně o jeden zajímavý život navíc. Autor je původem z Maďarska, nyní žije v české Lípě.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM