EN

Hraničářův učeň - Kniha šestnáctá - Útěk z Falaise

John Flanagan


Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen
Když jejich plán na záchranu galického prince strašlivě selže, Will Dohoda a jeho učeňka Maddie jsou uvězněni na hradě Falaise. Nebezpečný baron Lassigny má v úmyslu držet je i prince za každou cenu v zajetí, ale Will a Maddie jsou odhodláni uprchnout a pokusit se zachránit prince ještě jednou. Všechno se však zdá být proti nim. Dokážou i tentokrát zvítězit?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 16
Jazyk čeština
Původní název Ranger's Apprentice - Book sixteen - Escape from Falaise
Původní jazyk angličtina
Překladatel Eva Dejmková
Počet stran 240
EAN 9788025250709
Datum vydání 25.10.2021
Věk od 10
Formát 127x198 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,338
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Když jejich plán na záchranu galického prince strašlivě selže, Will Dohoda a jeho učeňka Maddie jsou uvězněni na hradě Falaise. Nebezpečný baron Lassigny má v úmyslu držet je i prince za každou cenu v zajetí, ale Will a Maddie jsou odhodláni uprchnout.

Pokud se chtějí vrátit domů, musejí najít způsob, jak přelstít barona a dostat se ven ze zamčené věže. Pomohou i přátelé z domova a útěk se zdá být na dosah. Jenže špinavé baronovy triky všechno překazí.

Tváří v tvář nebezpečným hrozbám, bitvám s rytíři a novému, riskantnímu plánu na záchranu prince musejí hraničáři předvést, co dovedou. Vše se však tentokrát zdá být proti nim. Podaří se jim znovu zvítězit?

Další tituly z řady "Hraničářův učeň"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
John Flanagan

John Flanagan

John Flanagan se proslavil dobrodružnými romány ze sérií Hraničářův učeň a Bratrstvo. Jeho knihy vycházejí ve více než stovce zemí, pravidelně se objevují v žebříčku bestsellerů podle New York Times a získaly řadu nominací a cen za literaturu pro děti a mládež. John, bývalý scenárista televizních seriálů a reklam, žije se svou ženou na přímořském předměstí australského Sydney.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM