EN

Hraničářův učeň - Kniha pátá - Výkupné za Eraka

John Flanagan


Pátá kniha o hraničáři Willovi
Skandijský oberjarl Erak podnikne nájezd na pobřeží pouštní země Aridy, přitom je však prozrazen, zajat a uvězněn. Jeho zástupce Svengal se proto vypraví do Araluenu a požádá o pomoc.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Ranger's Apprentice 7. Erak's Ransom
Původní jazyk angličtina
Počet stran 436
EAN 9788025230503
Datum vydání 01.09.2014
Věk od 12
Formát 127x198 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,515
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Skandijský oberjarl Erak podnikne nájezd na pobřeží pouštní země Aridy, přitom však padne do zajetí. Erakův zástupce Svengal se obrátí o pomoc do Araluenu a Halt a Will se nabídnou, že vyplují se Svengalem do Aridy a přivezou za Eraka výkupné. Má-li však být jejich cesta

úspěšná, potřebují s sebou mít osobu z královského rodu, a tak princezna Kasandra – nebo Evanlyn, jak ji zná Will – přemluví svého otce, aby jí dovolil odplout s nimi na jih. K výpravě se ještě připojí Horác a Gilan, aby byla dostatečně zajištěna princeznina ochrana. Ale dostane se naše šestice statečných přes poušt’, kterou obývají znesvářené kmeny a kde jí na každém kroku hrozí neznámá nebezpečí, k Erakovi včas?

Další tituly z řady "Hraničářův učeň"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
John Flanagan

John Flanagan

John Flanagan se proslavil dobrodružnými romány ze sérií Hraničářův učeň a Bratrstvo. Jeho knihy vycházejí ve více než stovce zemí, pravidelně se objevují v žebříčku bestsellerů podle New York Times a získaly řadu nominací a cen za literaturu pro děti a mládež. John, bývalý scenárista televizních seriálů a reklam, žije se svou ženou na přímořském předměstí australského Sydney.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM