EN

Cílené náhody

Alexander Goldscheider


Memoáry česko-anglického publicisty, skladatele a producenta s tolika zážitky, příběhy a náhodami, že musely být cílené. Posuďte sami!
Alexander Goldscheider, publicista, skladatel a producent žijící v Londýně, vzpomíná na dětství a mládí v socialistické Praze, na mámu herečku, tátu novináře a jejich pracovní prostředí, na barvité osudy ruských prarodičů, na tragický úděl tátovy rodiny a desítek Goldscheiderů, kteří nepřežili holocaust, na hledání vlastní identity a poznávání světa kulminující životem v New Yorku a dramatickým návratem do Prahy v roce 1969.

Detailní informace

Žánr životopis
Jazyk čeština
Počet stran 480
EAN 9788076501027
Datum vydání 17.08.2020
Věk od 15
Formát 150x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,974
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Alexander Goldscheider, publicista, skladatel a producent žijící v Londýně, vzpomíná ve svých sedmdesáti letech na dětství a mládí v socialistické Praze, na mámu herečku, tátu novináře a jejich pracovní prostředí, na barvité osudy ruských prarodičů, emigrantů z Kavkazu a Petrohradu, na tragicky? úděl tátovy rodiny a desítek Goldscheiderů, kteří nepřežili holocaust, na hledání vlastní identity a poznávání světa kulminující životem v New Yorku a dramatickým návratem do Prahy v roce 1969.

Jeho úsměvné hořkosladké příběhy mají už řadu let mnoho příznivců na internetu, kteří se konečně dočkali jejich knižní podoby v prvním dílu memoárů Cílené náhody.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Jana Mráčková
Kniha Alexandera Goldscheidera Cílené náhody Vám nesmí chybět v knihovně! Laskavě, s humorem, sladkobolně a s pokorou popisuje vzpomínky a zážitky, které se snad ani nemohly vtěsnat do jednoho lidského života. Kniha je navíc doplněna spoustou úžasných fotografií a hodnotným obrazovým materiálem, který jinde snadno neuvidíte.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM