EN

Fermentujeme se Superkvašáky

Zdravě, lehce a zábavně

Eva Horáčková


Jak na fermentované potraviny k podpoře zdraví, silné imunity a energie
Tato knížka je pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny. Dozvíte se v ní spoustu zajímavých informací, praktických tipů, pochopíte principy fermentace, objevíte spoustu nových receptů nejen na fermentované potraviny, ale také na jídla z nich. Vše co nejjednodušeji, krok za krokem a z dostupných surovin rostlinného původu. Zjistíte, že fermentace není vůbec tak složitá, jak jste si mysleli.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 208
EAN 9788026438953
Datum vydání 25.10.2021
Věk od 14
Formát 170x243 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,693
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Tato knížka je pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny – ať už vlastnoručně vyrobené, anebo kupované. Dozvíte se v ní spoustu zajímavých informací, praktických tipů, pochopíte principy fermentace, objevíte spoustu nových receptů nejen na fermentované potraviny, ale také na jídla z nich. Vše co nejjednodušeji, krok za krokem, z pohodlí domova a z dostupných surovin rostlinného původu. Naučíte se experimentovat a zjistíte, že fermentace není vůbec tak složitá, jak jste si mysleli.

Tak se pojďte nadchnout a proniknout do tohoto neuvěřitelně pestrého světa možností a chutí.

Přeji vám, aby vám fermentování dělalo radost a pomohlo vám na cestě za zdravím, silnou imunitou, energií a radostí ze života.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM