EN

My dva ho nenapsali

Daniel Hrnčíř, Zuzana Hrnčířová


Zpověď bývalých manželů o tom, proč skončil jejich vztah krátce po svatbě a co nového to oběma přineslo do života. Vyprávění o světě a lásce k němu navzdory ztrátě lásky osobní.
Ona v horách, on na moři. Ona sama, on s přáteli. Oba milující svět. Oba vnímající jeho krásu. Pár, který se nemohl rozpadnout. A také pár, který se rozpadl. Bývalí manželé, kteří upřednostnili lásku k životu před láskou vzájemnou. Oba na cestě tichého, postupného odloučení. A rovněž na cestě životem a napříč kontinenty, kde stále je z čeho se radovat. Dva živly, zprvu stejné, a později tak nesourodé, přesto ochotné vyprávět svůj příběh.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 216
EAN 9788076503410
Datum vydání 24.05.2021
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,416
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Ona v horách, on na moři. Ona sama, on s přáteli. Oba milující svět. Oba vnímající jeho krásu. Pár, který se nemohl rozpadnout. A také pár, který se rozpadl. Bývalí manželé, kteří upřednostnili lásku k životu před láskou vzájemnou. Oba neschopní včas vidět očima toho druhého. Mluvit o svých pocitech a přáních. Oba na cestě tichého, postupného odloučení. A rovněž na cestě životem a napříč kontinenty, kde stále je z čeho se radovat. Dva živly, zprvu stejné, a později tak nesourodé, přesto ochotné vyprávět svůj příběh.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM