EN

Městečko Lážoplážo. Křáp Pařát

Tereza Pařízková


Lážoplážo je zpátky! Zlatá velryba i nadále spokojeně žije v místním moři a plní přání obyvatel městečka. Hned první z nich však do Lážopláža přivede dávno ztraceného obyvatele, který zná přístup do tajné místnosti na radnici města. A tehdy se začnou dít věci, které městečko ještě nezažilo. S otevřením těžkých zapomenutých dveří se totiž do města vrátí i křáp Pařát.

Detailní informace

Žánr pohádka
Ilustrátor Veronika Vacková
Jazyk čeština
Počet stran 120
EAN 9788020447524
Datum vydání 18.10.2018
Věk od 6
Formát 215x245 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,562
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Lážoplážo je zpátky! Zlatá velryba i nadále spokojeně žije v místním moři a plní přání obyvatel městečka. Hned první z nich však do Lážopláža přivede dávno ztraceného obyvatele, který zná přístup do tajné místnosti na radnici města. A tehdy se začnou dít věci, které městečko ještě nezažilo. S otevřením těžkých zapomenutých dveří se totiž do města vrátí i křáp Pařát. Nejhorší z křápů, kteří dosud nepozorovaně žili kousek za městem. Podaří se panu starostovi a ostatním obyvatelům zlého Pařáta porazit? A co všechno budou muset pro záchranu města obětovat?

Setkejte se s oblíbenými hrdiny a poznejte mnoho nových ve druhém dílu knihy z kouzelného městečka Lážoplážo.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Tereza Pařízková

Tereza Pařízková

Tereza Pařízková debutovala sérií knih z Městečka Lážoplážo. Ohlasu se dočkaly její dobrodružné knížky o Stele a psím spřežení. Žije v Olomouci, kde se svou rodinou provozuje dětské knihkupectví Zlatá velryba. Má agenturu, která zprostředkovává prodej práv k zahraničním knihám pro děti a mládež. Vystudovala scenáristiku a dramaturgii na FAMU, momentálně studuje obor Dětská literatura na londýnské univerzitě Roehampton. S radostí potkává čtenáře na besedách a vede kurzy psaní pro děti. 
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM