EN

Zahrada dětem

Zásobník venkovních aktivit

Leona Šťávová


Zásobník venkovních aktivit
Kniha plná nápadů na zábavné aktivity, které inspirují k pobytu na čerstvém vzduchu. Díky jednoduchým a efektivním tipům vytvoříte ve svém okolí místo, kde se děti samostatně zabaví, užijí si bezpečného pohybu, získají nové dovednosti, objeví kouzla a taje přírody. Velká část obsahu této knihy je použitelná kdekoliv - na zahradě, v parku, v pralese i na konci světa. V knize naleznete náměty na sportovní pomůcky, vrbové domečky, hračky z přírodních zdrojů, experimenty, pozorování, pátrání, vodní hrátky.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 9788026440536
Datum vydání 27.01.2022
Věk od 18
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,332
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Kniha plná nápadů na zábavné aktivity, které inspirují k pobytu na čerstvém vzduchu. Díky jednoduchým a efektivním tipům vytvoříte ve svém okolí místo, kde se děti samostatně zabaví, užijí si bezpečného pohybu, získají nové dovednosti, objeví kouzla a taje přírody.

Velká část nápadů z této knihy je použitelná kdekoliv - na zahradě, v parku, v pralese i na konci světa.

„JÍT VEN je zábavné a přínosné. Stačí se POZORNĚ rozhlédnout kolem sebe. Neustále se něco děje, každý den, každou minutu, všude na světě. Dopřejte dětem možnost volného výběru činností a pouze jim nabízejte další alternativy. Využijte proto potenciál, který dětem vaše zahrada nebo blízké okolí nabízí.“

Autorka Leona Šťávová vystudovala speciální pedagogiku, vymýšlí hry a aktivity pro rodiče s dětmi, na toto téma píše knihy (Nezlob! a Nechte toho!) a vede facebookové stránky Nezlob!. Má tři děti.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM