EN

Čekání na Vánoce

Andrea Popprová

Čekání na Vánoce
D

Krásná kniha o Vánocích a k Vánocům
Kniha plná receptů, návodů a hříček na vánoční čas. Ilustrátorka, kterou děti dobře znají z dětských časopisů, vytvořila pro děti a jejich rodiče barevnou, nádherně ilustrovanou knížku, s kterou mohou strávit celé vánoční, ale i předvánoční období. V rámci příběhu malé holčičky Lucky, jejích brášků a tajemné kočky Tečky přibližuje autorka legendy a obyčeje, které se vážou k adventu, a nabízí recepty na tradiční pečivo, návody na výrobu různých ozdůbek a spoustu úkolů k řešení.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 136
EAN 9788020458803
Datum vydání 16.09.2021
Věk od 5
Formát 190x255 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,614
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Malířka a restaurátorka Andrea Popprová vystudovala Akademii výtvarných umění a k dětské ilustraci ji přivedli její tři synové. Spolupracuje s dětskými časopisy a knihy nejen ilustruje, ale i píše. Pro Mladou frontu připravila oblíbené knihy pro děti o ročních obdobích, Domeček pro skřítky či Tajemství permoníků. Ve spolupráci s Pavlou Etrychovou připravila knihu Průzkumník Žárovka, kterého mohou děti znát z časopisu Puntík.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Andrea Popprová

Andrea Popprová

Malířka a restaurátorka Andrea Popprová vystudovala Akademii výtvarných umění a k dětské ilustraci ji přivedli její tři synové. Spolupracuje s dětskými časopisy a knihy nejen ilustruje, ale i píše. Pro Albatros připravila například autorská leporela Kam se ztratila rolnička? nebo O makovém semínku. Ve spolupráci s Radomírem Sochou pak vzniklo leporelo Pojďte s námi na houby a knížka Jak skřítkové a děti chránili les.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM