EN

Generace: Tajemství sídla lovců

Marie Znamínková


Příběh z budoucnosti, kdy se jednou z největších obav lidstva stanou lovci. Co se ale stane, když natrefí na dívku, jejíž ztracená paměť může změnit nejen budoucnost, ale i minulost světa?
Když se země opět spojí v jeden kontinent, svět utichne a největší obavou lidí se stanou lovci, kteří unáší přeživší. Rozhodně nebudete klidně spát. Obzvlášť, když noc je čas lovců. Jedna z těch nocí se stane osudnou i pro Jessicu a její rodinu, pro něž si přijde skupina lovců v čele se Silvestrem. Silvestra s Jessicou přitahuje nevysvětlitelné pouto, které pomůže odhalit zkaženost sídla lovců a pravdu o jejich minulosti a experimentu, který může vše změnit.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 280
EAN 9788076505063
Datum vydání 22.11.2021
Věk od 13
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,348
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

V době, kdy se země opět spojí v jeden kontinent, vypuknou válka a chaos. Když však lidí i místa k životu začne ubývat, svět utichne a největší obavou lidí se stanou lovci, kteří po nocích unášejí přeživší. Jedna z nich se stane osudnou i pro Jessicu a její rodinu, pro než si přijde Silvestr ve skupině s dalšími lovci. Ten záhy zjišťuje, že Jessica ví víc, než by měla, a rozhodne se držet si ji nablízku. Díky tomu Jessica odhaluje pravdu o zkažené minulosti i současnosti sídla lovců a experimentu, který může vše změnit. Mezitím se snaží dostat zpět ke své rodině a zachránit ji. Přitom prožívá dobrodružství, při kterých se několikrát ocitne nebezpečně blízko smrti.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM