EN

Malý princ A1/A2 (AJ-ČJ)

dvojjazyčná kniha pro začátečníky

Dana Olšovská


Studujte angličtinu s malým princem!
Příběh o setkání letce, jehož letadlo havarovalo v poušti, a malého chlapce z daleké planety je vhodný pro čtenáře všech generací. Pobízí k přemýšlení nad otázkami dobra a zla a hledání podstaty přátelství a odpovědnosti za ty, které máme rádi. V publikaci najdete upravenou verzi pohádky, která je převyprávěna zjednodušenou angličtinou. Kniha je výbornou volbou pro začínajícího čtenáře, ať dítě či dospělého. Audionahrávka ve formátu MP3, na které příběh vypráví rodilý mluvčí, je zdarma ke stažení na webu.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 9788026617013
Datum vydání 10.02.2022
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Příběh o setkání letce, jehož letadlo havarovalo v africké poušti, a malého chlapce z daleké planety je vhodný pro čtenáře všech generací. Pobízí nás k přemýšlení nad otázkami dobra a zla a hledání podstaty přátelství, opravdové krásy a odpovědnosti za ty, které máme rádi. Antoina de Saint-Exupéryho, francouzského spisovatele, novináře a pilota, k napsání Malého prince inspirovala skutečná havárie v Libyjské poušti.

Kniha byla poprvé vydána v roce 1943. Od té doby se Malý princ dočkal překladů do více než 360 jazyků a je po Bibli druhou nejpřekládanější knihou na světě.

V publikaci najdete upravenou verzi pohádky, která je převyprávěna zjednodušenou angličtinou. Kniha je výbornou volbou pro začínajícího čtenáře, ať dítě či dospělého. Na každé stránce naleznete český zrcadlový překlad, který vám umožní obratem zkontrolovat, zda cizojazyčnému textu rozumíte správně.

Audionahrávku ve formátu MP3, na které text v angličtině vypráví rodilý mluvčí, naleznete na stránkách nakladatelství.

Další tituly z řady "Dvojjazyčná kniha pro začátečníky"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM